LOOP sorterer tankene

Bidragsytere

Bilde av Hildegunn Iversen
Hildegunn Iversen
Prosjektrådgiver

Hildegunn er utdannet medieviter og jobbet med digital markedsføring i London før hun kom til LOOP. Hun er opptatt av design og uttrykk. Når hun ikke er ute på ski eller i klatreveggen, finner du henne hjemme med strikketøyet i fanget.

Bilde av Bente Gundelsby
Bente Gundelsby
Kommunikasjonsrådgiver

Bente er statsviter fra UiO med kommunikasjonsfag fra BI. Hun brenner for gode tekster og nye syoppskrifter. Bente er aktiv speider og har vært med på å arrangere Norges første miljøsertifiserte speiderleir.

Bilde av Thomas Misund
Thomas Misund
Tidligere utvikler i LOOP

Thomas studerer informatikk ved Universitetet i Oslo. Han kommer, etter eget utsagn, fra Internett. Da Thomas jobbet i LOOP hadde han ansvar for teknologi og tilstedeværelse på Internett.

Bilde av Nancy Strand
Nancy Strand
Daglig leder i LOOP

Nancy har lang fartstid i miljø-Norge, blant annet som miljørådgiver i eget firma og prosjektleder ved Universitetet i Bergen. Hun brenner for alt som har med kildesortering og gjenvinning å gjøre og har alltid en god idé på lager. Nancy liker å være ute i naturen når hun har en fridag og skal koble av.

Bilde av Emily Robertson
Emily Robertson
Tidligere prosjektleder for Hold Norge rent

Emily har en bachelor i ledelse og en master i “Teaching English as a foreign language” fra Manchester. Hun blir oppriktig opprørt over forsøpling i naturen og bokseputa hjemme i leiligheten er mye brukt i den forbindelse. Emily bruker ellers mye av energien sin på å synge i kor og gå på ski.

Bilde av Christian Egge
Christian Egge

Christian Egge (f. 1956) er magister i filosofi fra Stockholms Universitet. Han har studert språk, filosofi, religionsvitenskap samt waldorfpedagogikk. Egge har arrangert en rekke offentlige seminarer og konferanser. Han er forfatter av bøkene “Frihetens vilkår” og “Levende økonomi. Ledende økonomer tenker nytt”. Fra august 2011 er Egge ansatt hos Forum for Utvikling og Miljø, og han er blant annet norsk koordinator for Rio-møtet i 2012.

Bilde av Linda Bay
Linda Bay
Prosjektleder for sortere.no

Linda har bakgrunn som web- og interaksjonsdesigner. Hennes gode serviceinnstilling stammer fra tiden i hotellbransjen. Linda er i aktivitet uansett årstid; om sommeren seiler hun brett og om vinteren løper hun Nordmarka rundt på ski.

Bilde av Anne Marie Schrøder
Anne Marie Schrøder

Anne Marie er informasjonskonsulent i ForMat, næringslivets egen satsing for å redusere mengden mat som kastes. NHO, dagligvarehandelen og næringsmiddelindustrien har på eget initiativ bestemt seg for å redusere matavfallet med 25 prosent innen 2015. Dette prosjektet har fått navnet ForMat, og har bred offentlig støtte.

Bilde av Håkon Jentoft
Håkon Jentoft
Direktør i Avfall Norge

Håkon Jentoft (f. 1962) er utdannet siviløkonom. Han er direktør i Avfall Norge og har arbeidet i organisasjonen i tilsammen 12 år. Han har tidligere arbeidet med miljø- og avfallsspørsmål i Miljøverndepartementet, KLIF og NORSAS.

Bilde av Gunhild Solberg
Gunhild Solberg
Søre Sunnmøre Reinhaldsverk

Gunhild Solberg er utdanna siviløkonom frå NHH. Ho arbeidar som økonomi - og kommunikasjonsleiar i SSR (Søre Sunnmøre Reinhaldsverk). Tidlegare har ho jobba med økonomi og rekruttering, mellom anna ved Høgskolen i Oslo.

Bilde av Hans Petter Thøgersen
Hans Petter Thøgersen

Hans Petter Thøgersen er dramatiker i produksjonselskapet Kulturværste i Fredrikstad.

Bilde av Terje Eckhoff
Terje Eckhoff
Prosjektleder for LOOP Miljøskole

Terje er fra Tjøme i Vestfold, og utdannet adjunkt. Han har bakgrunn fra skole og voksenopplæring av fremmedspråklige. Terje er LOOPs rocke-alibi og lufter gjerne bikkja i lysløypene i Drøbak når han ikke er på jobb eller konsert.

Bilde av Hege Magreth Åbelvold
Hege Magreth Åbelvold

Hege Magreth er blogger, interiørdesigner og fotograf. I april 2013 vant hun en konkurranse på http://norskeinteriorblogger.no/ om den fineste kildesorteringsløsningen.

Bilde av Marianne Johnsen
Marianne Johnsen

Marianne Johnsen er kommunikasjonsrådgiver hos Romerike Avfallsforedling IKS (Roaf).

Bilde av Kirsten Elisabeth Lundem
Kirsten Elisabeth Lundem

Kirsten Elisabeth Lundem er Informasjonskonsulent hos Øvre Romerike Avfallsselskap IKS (ØRAS).