LOOP sorterer tankene

Velg oss, bruk oss!


Illustrasjon: I read av Parada Creations

Høsten er her! Det betyr litt kaldere morgener, litt kjøligere kvelder og skolestart! Elevene er nå godt i gang med nytt skoleår. Etter en lang og fin sommer i store deler av landet, er det hverdagen som venter.

I det siste har jeg fulgt nøye med på bestillingene på miljøskole.no. Det er der lærerne kan gå inn og bestille materiell fra LOOP Miljøskole.

Vi i LOOP Miljøskole er selvfølgelig veldig opptatt av at undervisningsmateriellet vårt skal bli brukt. For tiden jobber vi med å stake ut veien videre. Hva er det vi vil? Jo, vi ønsker å nå flest mulig. Vi ønsker at barn og unge skal bli racere på kildesortering og gjenvinning. Vi ønsker at lærerne skal vite om oss. For å klare det, må vi være synlige i en travel lærers hverdag. Vi ønsker at elevene skal like det vi lager og vi ønsker at materiellet vårt utvikles i takt med barnas digitale hverdag.

Denne høsten har vi lansert to store nyvinninger; et Albert Åberg-hefte for barnehager og småtrinnet og Avfallspyramiden for barnetrinnet. Dette er to produkter vi er kjempestolte av. Det tar på å jobbe frem to såpass store prosjekter, men den virkelige jobben begynner nå! Vi må ses, vi må snakkes om og vi må brukes!

Med dette i bakhodet sitter jeg og stirrer på bestillingene som tikker inn… Og jeg blir glad! Jeg ser at vi blir brukt, jeg ser at skoler og barnehager over hele landet bestiller materiell fra LOOP Miljøskole i hopetall! Jeg ser at det i dag er bestilt 244 Albert Åberg-hefter, 100 “Fuglen som forsvant”-hefter, åtte lærerveiledninger, seks kortstokker, ti kildesorteringsplakater, 55 “Dina og Jim”-hefter og 61 hefter som forteller historien om Kaia og Karim. Og alt dette før lunsj!

Det er dette som er viktig; at vi blir brukt! Fancy opplegg som ingen bruker har ingen verdi.

Fremover vil dette være vårt fokus! Vi skal lage så gode undervisningsopplegg at lærerne umiddelbart lander på LOOP Miljøskole når de skal tenke ut finurlige opplegg for å lære elevene sine om miljø, klima, kildesortering og gjenvinning. Når de i starten av skoleåret sitter med planene som viser alt de skal gjennom, skal de være klar over at LOOP Miljøskole kan forenkle hverdagen deres og at vi tilbyr morsomme opplegg som gir undervisningen et løft!

Ha en fortreffelig høst!

Har du noe å si?

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>